Betaalmogelijkheden

bij VerkleedjeGek

iDEAL:

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en eenvoudig je online aankopen afrekenen. Je rekent dan af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. ABN AMRO, ING bank, SNS Bank, Rabobank, Fortis, ASN Bank, Friesland Bank en Triodos Bank.

Paypal:

Wie PayPal kent, weet hoe het werkt. Ook zonder een PayPal account kun je via PayPal veilig en gemakkelijk met je creditcard bij VerkleedjeGek betalen.

Overschrijving:

Je kunt ook, onder vermelding van je bestelnummer, het aankoopbedrag handmatig overmaken vanuit je eigen internet bankier omgeving.

Sofortbanking:

Met Sofortbanking kun je veilig, eenvoudig en snel je online aankopen afrekenen. Voor de betaling met Sofortbanking heb je je toegangsgegevens voor het online bankieren nodig, dat betekend bankcodenummer, bankrekeningnummer, PIN- en TAN-code. Sofortbanking voldoet aan de hoge ISO veiligheidsnormen van het online bankieren. Je hoeft je niet te registreren en je hebt ook geen creditcard nodig. Deze betaalmethode is alleen te gebruiken in België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

Mistercash:

Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiele instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in nederland. Om te kunnen betalen met Mistercash bij een casino Mister Cash moet u bankieren bij een van de volgende bankinstanties: KBC, Dexia, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

Neem contact op met VerkleedjeGek:

We reageren binnen 24uur

1 + 7 =